Outlet viatges encants

Calificación: Sin calificación E-mail
  • Descripcion
  • Servicios
  • Vídeos
  • Mapa
  • Promociones
  • Opiniones

OUTLET VIATGES ENCANTS

 

La teva ciutat ja t’ha quedat petita? Necessites desconnectar i ho vols fer on més lluny millor? Amb Outlet Viatges Encants tens garantit l’exotisme, l’exclusivitat i la desconnexió en el teu viatge.
Endinsat a la nostra web i descobreix la gran varietat de destins que oferim, les últimes ofertes actualitzades i informa’t sobre alguns destins que mai abans havies imaginat visitar.


Moais a Rapa Nui (Illa de Pasqua)
 
Compleix el teu somni de conèixer el món on vivim, les cultures i tradicions que encara desconeixem, les races que encara criden la nostra atenció, etc.

Coincidir amb les més estranyes espècies de PapúaNova Guinea, perdre’s per les laberíntiques medines de les ciutats principals del Marroc, prendre un bany tradicional a un hamam de la ciutat antiga d’Istanbul, anar de shopping per la cinquena avinguda de Nova York, i un llarg etcètera són algunes de les experiències úniques que podràs viure amb Outlet Viatges Encants.

 Com som!

Outlet Viatges Encants és una agència de viatges totalment independent dedicada a satisfer les necessitats de tots aquells viatgers que vulguin fer del seu viatge una experiència única i digna de recordar.

Amb un esperit jove i dinàmic, Outlet Viatges Encants ha anat creixent mica en mica des de la seva obertura, assolint molt positivament les expectatives dels seus clients més fidels.

 Així pensem!

A Outlet Viatges Encants trenquem esquemes intentant que els nostres clients rebin sempre el pressupost més ajustat possible mantenint o superant la qualitat que aquests esperen del viatge.

Gràcies als nostres contactes exclusius al estranger, reduïm intermediaris que simplement inflen el preu, fent d’aquesta manera que el viatge sigui totalment al gust del client i en la majoria d’ocasions es realitzi de forma privada.

 

 

Qui som!

Outlet Viatges Encants és una agència aparentment de barri que ha assolit el reconeixement dels seus clients més propers, d’altres que no són del barri ni tan sols de la ciutat, de grans empreses i que creix ràpidament.

Outlet Viatges Encants és un negoci independent dirigit per dues joves emprenedores dedicades plenament al sector turístic i amb estudis que ho acrediten.

Malgrat la seva curta edat poden presumir de conèixer gran part del món i amb una gran ambició per acabar-lo de descobrir.


Judit Gelambí i Marta Soriano són les encarregades de que Outlet Viatges Encant sigui a dia d’avui una agència de viatges de confiança i un referent en la organització de viatges a mida.

 

Precio del servicio: Consultar
Especializado en destinos: Europa, Asia, Oceanía, África, EEUU, Latino América, Caribe, trabajamos directamente con proveedores locales de cada destino, garantizando la exclusividad, mejor precio y una experiencia inolvidable. Organizamos viajes privados pero también tenemos grupos
Especialidad luna de miel: Combinado de países, cruceros, de relax, de aventura, cultural, de lujo, somos especialistas en Estados Unidos e islas exóticas. Realizamos viajes a medida a cualquier destino del mundo, garantizamos el éxito del viaje y un gran servicio
Paquetes para luna de miel: Disponemos de ofertas especiales para novios en viajes a medida alrededor de todo el mundo
Antelación para solicitar el servicio: Es recomendable ser previsor a la hora de reservar una luna de miel para conseguir un mejor precio y mejores promociones. No exigimos una mínima antelación para contratar ningún servicio
Viajes personalizados: Si
Otros servicios: Organización de viajes de novios, organización de bodas en el extranjero, también gestionamos todo tipo de servicios relacionados con la organización de eventos
Horario comercial: De 10:00 a 13:30 y de 17:00 a 20:00, de lunes a viernes. De 10:00 a 14:00, los sábados
Método de pago: Aceptamos pagos a distancia vía tarjeta de crédito y transferencia bancaria. Cuándo el cliente se persona en la agencia de viajes, aceptamos tarjeta y efectivo
No hay videos disponibles
No hay promociones en este momento
No hay comentarios para este producto.

LinksUsuario

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook